Över 1000 projekterade och byggda fundament sedan 1992

Företaget

Vår affärsidé är att på uppdrag utveckla, realisera och bygga långsiktigt hållbara vindkraftsprojekt i Norden.

Kundernas och projektets behov styr vårt erbjudande. Utmaningar som lönsamhet, kostnadseffektivitet och acceptans i vindkraftsprojekt arbetar vi dagligen med att lösa.
Vi ser en stor styrka med att vi endast arbetar med vindkraft. Det ger oss en stark marknadsnärvaro som håller oss uppdaterade på aktuella villkor och förutsättningar.Om oss


Mobjer Entreprenad AB grundades 1992 av Olof Mobjer och drivs idag av VD Martin Stenfeldt tillsammans med 10 anställda. Sedan start har verksamheten huvudsakligen varit inriktad på anläggning av fundament och vägar till vindkraftverk. Såväl enstaka vindkraftverk som hela parker.


Efter 25 års arbete med i princip uteslutande vindkraftsparker och över 1 000 projekterade och byggda fundament åt samtliga vindkraftsaktörer på marknaden har vi blivit specialister och kan tänka både före och efter vår egen leverans.


2015 förvärvades den etablerade konsultverksamheten Renew Consulting & Construction AB. Förvärvet ger oss unik kombination av kompetenser in-house med 360 graders perspektiv på ett vindkraftsprojekt och stärker vår position på marknaden ytterligare.

 

Samarbetspartners

Det är ett strategiskt val att förbli en slimmad organisation och arbeta med samarbetspartners och lokal arbetskraft. Genom vårt gedigna nätverk av erfarna lokala och internationella specialister kan vi hantera både små och stora projekt och använda specialister anpassade till projekt och kund. I samarbete med moderbolaget kan vi ta oss an riktigt stora vindkraftsprojekt i hela Norden.


Vi arbetar systematiskt med att förbättra vårt ansvarstagande och det som påverkas av vår och våra kunders verksamheter och följer Uppförandekod för vindkraftsbranschen.


Kontakt

Mobjer Entreprenad AB
Åkarevägen 11 A
311 32 Falkenberg

Telefon kontor
0346 - 71 44 80

Fakturaadress:
Mobjer Entreprenad AB
Box 1282
262 24 Ängelholm

Integritetspolicy
Kreera web&design